PUICK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PuiCk. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:27 Het eten was heerlijk, miste af en toe wat smaak. Ik vind het gewoon jammer hoe klein de porties waren voor het geld dat je voor betaald.
27 nov 2022 om 19:20 Wederom lekkere tom kah kai en platbrood thais buikspek. Om 17:15 uur besteld en keurig op tijd.
13 nov 2022 om 8:27 Héérlijk gegeten, uniek in Breda. Wel is het eten gaan lekken in de tas van de bezorger, waardoor m’n broodje zompig was en ik de saus bij m’n eten moest missen.
22 sep 2022 om 9:44 Eten was koud en smaak oud Een slechte kennismaking Niet voor herhaling vatbaar dus !
18 sep 2022 om 9:00 Gisteren eten besteld, al wel eens vaker besteld en was altijd super lekker! Deze keer was het echt een dikke teleurstelling.. eten was koud, zat meer spinazie in dan wat anders.. en normaal kreeg ik ze niet op en nu had ik nog honger erna..
9 sep 2022 om 19:59 Platbrood aubergine vegan was koud en de brownie proefde oud. Heb er eens eerder besteld, toen was het een succes, maar dit keer een teleurstelling
18 aug 2022 om 22:45 Eten was prima en smakelijk. Alleen leek alles op elkaar. Ben dol op spinazie maar of die nu overal in zou moeten zitten. Thais gezien, onherkenbaar, net als de truffel overigens. Gasten vonden alles ok..
20 jul 2022 om 20:54 Ik had heel specifiek bij twee gerechten gezet dat er geen ui of prei in mocht, dit ivm intollerantie. Toch zat er wel ui in (gebakken uitjes). Hierdoor niet kunnen eten en elders moeten bestellen: door late bezorging al gesloten. Helemaal kut dus.
22 jun 2022 om 8:41 Eten zo goed als koud. Ben er nogal ziek van geworden in de avond en nacht.
18 jun 2022 om 20:24 Was heerlijk, bezorging supersnel. Aanrader!
28 mei 2022 om 20:43 Zeer goede kwaliteit eten. Lekker vers. We hebben genoten.
21 mei 2022 om 20:28 Heel snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk van smaak en de porties precies groot genoeg.